Αρχική Σελίδα Εταιρική Ταυτότητα

Εταιρική Ταυτότητα

Η Super Cargo ιδρύθηκε το 1996 στην Πάτρα, το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, και πολύ σύντομα αναδείχτηκε σε μία από τις πλέον δυναμικές και πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα της διακίνησης φορτηγών οχημάτων. Χάρη στους ταχείς της ρυθμούς ανάπτυξης κατάφερε πολύ σύντομα να επεκτείνει γεωγραφικά τις δραστηριότητές, ικανοποιώντας πλέον τις ανάγκες εταιρειών κάργκο που διακινούσαν εμπορεύματα κι εκτός της περιοχής της Αδριατικής (γραμμή Ελλάδα-Ιταλία-Ελλάδα), στον ευρύτερο χώρο της Δυτικής και Βόρειας Ευρώπης και της Μεσογείου.

Με έδρα την Πάτρα και, λίγο αργότερα, την Ηγουμενίτσα, τα δύο λιμάνια που συνδέουν την Ευρώπη με τις αγορές της Ανατολής, η Super Cargo βρέθηκε από νωρίς αντιμέτωπη με τις ποικίλες απαιτήσεις που εκ των πραγμάτων παρουσιάζει η μεγάλης κλίμακας μεταφορά προϊόντων, στις οποίες και ανταποκρίθηκε καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών που σχετίζονται με τη διακίνηση των φορτηγών οχημάτων, από την κράτηση θέσεων σε πορθμεία και πλοία μέχρι τις τελωνειακές διατυπώσεις και την εξασφάλιση ειδικών αδειών διέλευσης.

Αξιοποιώντας την πείρα και την τεχνογνωσία που απέκτησε σε αυτό τον τομέα, η εταιρεία μας έκανε το δεύτερο μεγάλο της βήμα επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της στο χώρο των τουριστικών υπηρεσιών. Το 1998 ιδρύεται με έδρα την Πάτρα η Supertravel & Tourism έχοντας ως στόχο να προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών που απαιτούνται για να καλυφτούν οι όποιες ανάγκες των πελατών της, είτε επαγγελματικές είτε αναψυχής, από έκδοση εισιτηρίων οποιουδήποτε μέσου, κρατήσεις ξενοδοχείων και ενοικιάσεις μεταφορικών οχημάτων μέχρι ομαδικές εκδρομές, κρουαζιέρες, πακέτα εκδρομών ή οργάνωση συνεδρίων και αθλητικών εκδηλώσεων. Από τον Απρίλιο του 2010 μάλιστα είναι και επίσημα μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών, της IATA, γεγονός που της επιτρέπει να έρχεται σε απευθείας επαφή με τις αεροπορικές εταιρείες και έτσι να εξασφαλίζει για τους πελάτες της πιο συμφέρουσες συμφωνίες.

Σήμερα, έχοντας εδραιωθεί ως δύο από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα τους, η Super Cargo και η Supertravel & Tourism δεν σταματούν να εξελίσσονται με γνώμονα τη μεγιστοποίηση του οφέλους των πελατών της. Γιατί στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας βρίσκεται ο πελάτης. Ταχύτητα, ευελιξία, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, αυτές είναι οι βασικές αρχές στις οποίες θεμελιώνεται όλη η δράση μας. Αποκλειστική μας επιδίωξη είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να ανταποκριθούν όσο το δυνατόν καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των δικών τους πελατών. Και τα εχέγγυα για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας και η συνεχώς αναβαθμιζόμενη τεχνολογική υποδομή μας. Όλα αυτά εξασφαλίζουν τη βέλτιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας, η οποία άλλωστε έχει επικυρωθεί και με πιστοποίηση από την DQS GmbH, ISO 9001:2008.