Κρατήσεις Θέσεων

Η Super Cargo έχει εξειδικευτεί στις κρατήσεις θέσεων σε πλοία για φορτηγά οχήματα. Χάρη στη γνώση του αντικειμένου και την πείρα της, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα δικό της σύστημα κρατήσεων, εξαιρετικά εξελιγμένο κι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να συμβάλει από τη μια στην ελαχιστοποίηση του χρόνου που απαιτούν οι διαδικασίες κράτησης θέσης και από την άλλη στη μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας των συναλλαγών. Παράλληλα, έχοντας αναπτύξει στενή κι εντατική συνεργασία με όλες τις μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες, είναι σε θέση να σχεδιάζει και να βρίσκει εξατομικευμένες λύσεις για τον κάθε πελάτη, προσφέροντάς του λύσεις που ανταποκρίνονται στις προσωπικές του επιθυμίες και ανάγκες, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο τόπος προορισμού.

Πιστεύουμε ότι αυτό που δίνει στην εταιρεία μας το προβάδισμα σε σχέση με τις υπόλοιπες που δραστηριοποιούνται στον ίδιο τομέα είναι η ικανότητα της να προτείνει τις ενδεδειγμένες εναλλακτικές λύσεις για την έγκαιρη και απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων, τόσο στις ακτοπλοϊκές γραμμές της Αδριατικής, όσο και στις τοπικές ακτοπλοϊκές γραμμές, δίχως να περιορίζεται στις κοινές διαδρομές.

Δεδομένου ότι οι δυσκολίες αποδεικνύουν την αξία των προσφερόμενων υπηρεσιών, η Super Cargo δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, αντίθετα θεωρεί τις ειδικές περιπτώσεις μεταφορών δελεαστικές προκλήσεις και τις φέρνει πάντα με επιτυχία εις πέρας. Αναφέρουμε ενδεικτικά ορισμένες από τις πιο απαιτητικές διαδικασίες που η εταιρεία μας αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει:

  • Μεταφορές ζωντανών ζώων (η επιχείρηση διαχειρίζεται το 95% του φορτίου των ζώων που διακινείται στην Ελλάδα)
  • Διακίνηση φορτία μεγάλου βάρους και όγκου
  • Διακίνηση επικίνδυνων φορτίων (ADR goods)
  • Έκδοση ειδικών αδειών διέλευσης για ειδικές διασυνοριακές μεταφορές
  • Εξεύρεση λύσεων για τη διασφάλιση της επιβίβασης των οχημάτων
  • Πλήρης διεκπεραίωσης των μακράς διαρκείας διατυπώσεων


Ηλεκτρονική διεύθυνση (Email): booking@supercargo.gr