Κράτηση μέσω ForthCrsΠρόκειται για το σύστημα on-line κρατήσεων εισιτηρίων που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις γραμμές Ιταλίας-Ελλάδας, καθώς και σε όλες τις γραμμές που συνδέουν τα ελληνικά νησιά.

Το σύστημα κρατήσεων σας προσφέρει τη δυνατότητα να καλύψετε σε πραγματικό χρόνο όλα τα απαιτούμενα στάδια για την κράτηση, έκδοση και αποστολή των εισιτηρίων σας, αντλώντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τις ώρες, τα δρομολόγια ή τις εταιρείες, έτσι ώστε εύκολα, με ένα απλό κλικ, να μπορείτε από το σπίτι ή το γραφείο σας να αναζητήσετε τα δρομολόγια που σας εξυπηρετούν, να επιλέξετε και να δεσμεύσετε σε πραγματικό χρόνο τις θέσεις επιβατών και αυτοκινήτων που χρειάζεστε και να πληρώσετε με απόλυτη ασφάλεια μέσω της πιστωτικής σας κάρτας όλα τα εισιτήρια σας, είτε αφορούν ακτοπλοϊκές γραμμές του εσωτερικού είτε του εξωτερικού.

Το σύστημα κρατήσεων και αγοράς ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, το οποίο, σημειωτέον, είναι κοινό για όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες, αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο που δημιούργησε και εκμεταλλεύεται η εταιρεία FORTHcrs, από την οποία κι έχουμε αποκτήσει τα δικαιώματα χρήσης.

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις άστοχης χρήσης του συστήματος, που ενδέχεται να δημιουργήσουν παρανοήσεις ως προς την τιμή ή τον τύπο θέσης, παρακαλούμε να μας αποστείλετε τα στοιχεία της κράτησής σας (ημερομηνία ταξιδιού, τύπος θέσης, ονόματα και ηλικίες επιβατών, λιμάνια άφιξης και προορισμού, στοιχεία οχημάτων κλπ.) και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση travel@supercargo.gr, χρησιμοποιώντας όσο είναι δυνατόν τους κωδικούς της FORTHcrs. Εμείς από την πλευρά μας θα προχωρήσουμε στις κρατήσεις που επιθυμείτε ανάλογα με τη διαθεσιμότητα που υπάρχει ή, στην περίπτωση που θέσεις που μας ζητάτε είναι κατειλημμένες, θα σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις. Όλες αυτές οι πληροφορίες, καθώς και τα στοιχεία της κράτησής σας, θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που θα μας έχετε δώσει.