ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Κρατήσεις θέσεων φορτηγών οχημάτων

Η πρώτη σας επιλογή στην Αδριατική.

Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Αγκόνα – Τεργέστη – Βενετία 
Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Μπάρι – Μπρίντιζι
Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Τσιβιταβέκια – Βαρκελώνη

Οι κρατήσεις θέσεων σε πλοία για φορτηγά οχήματα είναι το κύριο αντικείμενο της Super Cargo. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τις σημαντικότερες ναυτιλιακές εταιρείες, μας επιτρέπει να εξασφαλίζουμε για εσάς τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες. Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων της Super Cargo, κερδίζετε σε χρόνο και κόστος, ενώ διατηρείτε συνεχή επαφή με τα οχήματα και τα φορτία σας. Με τη Super Cargo μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας για δρομολόγια στη Μεσσόγειο, τη Βαλτική και τη Μάγχη, με την Super Cargo να έχει επιλεχθεί ως Προτιμώμενος Διανομέας του Eurotunnel.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Άδειες διέλευσης
Συνοδεία βαρέων οχημάτων

Στη Super Cargo, αναλαμβάνουμε την προετοιμασία και την έκδοση όλων των απαιτούμενων εγγράφων για την κίνηση βαρέων οχημάτων ειδικών μεταφορών σε όλη την ελληνική επικράτεια και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Παρέχουμε τη δυνατότητα χρήσης συνοδευτικών οχημάτων που διασφαλίζουν τη συμμόρφωση του βαρέως οχήματος με τον ΚΟΚ και τους κανόνες ασφάλειας σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Επιπλέον, σας ενημερώνουμε εγκαίρως για τις βέλτιστες διαδρομές, ώστε να παρακάμψετε σημεία όπου γίνονται έργα συντήρησης του οδικού δικτύου ή εμφανίζουν υψηλή κυκλοφορία.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Ειδικές Μεταφορές

Για να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες των πελατών της, η Super Cargo έχει εισέλθει και στον τομέα των ειδικών μεταφορών. Τα τελευταία 15 χρόνια, η εταιρεία μας πήρε μέρος στην υλοποίηση κάποιων από τα μεγαλύτερα έργα στην Ελλάδα. Συνεργαστήκαμε με τις σπουδαιότερες εταιρείες ειδικών μεταφορών της Ευρώπης και των Βαλκανίων, βελτιώνοντας σημαντικά την τεχνογνωσία μας.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Μεταφορές Σκαφών

H Super Cargo διατηρεί συνεχή επαφή με την ελληνική τουριστική βιομηχανία, μεγάλο μέρος της οποίας αποτελεί το yachting. Στο πλαίσιο αυτό, διεκπεραιώνουμε τις διατυπώσεις, οργανώνουμε τη μεταφορά και αναλαμβάνουμε τη συνοδεία σκαφών αναψυχής όλων των ειδών, από την αφετηρία μέχρι τον τελικό προορισμό τους, στις σημαντικότερες μαρίνες της χώρας μας

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Τελωνειακές Διατυπώσεις

Η Super Cargo διαθέτει άδεια παροχής υπηρεσιών εκτελωνισμού (Α’ Κατηγορίας) στο τελωνείο Πατρών. Αναλαμβάνουμε πλήρως την διεκπεραίωση των τελωνειακών σας διατυπώσεων για εισαγωγές, εξαγωγές, μεταφορτώσεις κ.λπ. Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες που σχετίζονται με τον εκτελωνισμό, όπως π.χ. η τελωνειακή αποταμίευση.

Η πολυετής εμπειρία μας στις υπηρεσίες εκτελωνισμού σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διαμετακόμισης της Μεσογείου, αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας. Απευθυνθείτε στο αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας και το έμπειρο προσωπικό μας θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ...

Έναν έμπιστο συνεργάτη
δίπλα σας,
σε οτιδήποτε χρειαστείτε

Η Super Cargo δραστηριοποιείται με επιτυχία στη διακίνηση φορτηγών οχημάτων και όλες τις επιμέρους υπηρεσίες για πάνω από δύο δεκαετίες. Με όπλα την πείρα, την τεχνογνωσία και τον δυναμισμό μας, υποστηρίζουμε τη δουλειά σας με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο απ’ το ξεκίνημα έως το πέρας κάθε συνεργασίας μας. Η αφοσίωσή μας και η εμπιστοσύνη σας είναι οι λόγοι που βρισκόμαστε σταθερά στην κορυφή του κλάδου μας.

SUPER CARGO ONLINE FERRY BOOKING

Online σύστημα κρατήσεων

Οι πελάτες της Super Cargo έχουν αποκλειστική πρόσβαση, μέσω διαδικτύου, σε ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων που προσφέρει τη δυνατότητα για περισσότερο εξειδικευμένες και εξατομικευμένες λύσεις

Όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια

Δηλώστε τα στοιχεία της διαδρομής και δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια όλων των ναυτιλιακών εταιρειών.

Όλες οι τρέχουσες τιμές

Επιλέξτε δρομολόγιο και θα δείτε άμεσα τις τρέχουσες τιμές όλων των εταιρειών για κάθε είδος οχήματος.

Συνδυασμοί οχημάτων και δρομολογίων

Επιλέξτε ένα δρομολόγιο για πολλά οχήματα μαζί ή έναν συνδυασμό δρομολογίων για ένα μόνο όχημα.

Αίτηση αδειών διέλευσης.

Αιτηθείτε εύκολα και γρήγορα τη διεκπεραίωση των αδειών διέλευσης που χρειάζεστε για τη διαδρομή σας.

Αίτηση για συνοδευτικά οχήματα

Αιτηθείτε εύκολα και γρήγορα την παροχή συνοδευτικών οχημάτων για τα βαρέα οχήματά σας

Επισκόπηση κρατήσεων και αιτήσεων

Δείτε ανά πάσα στιγμή όλες τις κρατήσεις και τις αιτήσεις σας είτε έχουν γίνει online είτε offline (μέσω τηλεφώνου/fax)

Ζητήστε μας μία προσφορά σήμερα

+30 2610 450888

ΠΑΤΡΑ

+30 26650 28000

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Super Cargo 2019 – All rights reserved. Privacy Policy